Selecteer een pagina

Synaps = Communicatie

Synaps zijn 2 neuronen die met elkaar communiceren. Synaps brengen informatie/signalen over zodat er goed gecommuniceerd kan worden. Wij zien onszelf als een synap, vandaar de naam: Synapti. Wij zorgen dat jouw website goed communiceerd met de bezoeker.

 

ContactPortfolio

Je wilt een professionele website en niet te veel betalen?

Je bent bij Synapti bij het juiste adres. Wij maken professionele websites en je betaalt niet teveel. Wij maken websites met WordPress. Hiervoor gebruiken wij premium software zodat het bewerken/wijzigen en aanpassen geen rocket science meer is. Het is gemakkelijk om zelf aanpassingen te maken door deze premium software. Je betaalt een eenmalig bedrag en de website is 100% jouw eigendom!

Waarom heb je een website nodig?

Een website is in deze moderne tijd van cruciaal belang. Een nette en professionele website trekt nieuwe klanten aan. Een website is 24/7 beschikbaar met alle benodigde informatie over jouw bedrijf. Klanten zoeken via google een lokaal bedrijf op, heb je geen website? dan loop je klanten mis!

Professioneel

Een professionele website straalt vertrouwen uit. Klanten vertrouwen je bedrijf eerder als ze een mooie en professionele website zien.

Meer klanten

Als klanten op google gaan zoeken naar een bepaalde dienst of service, dan wil je daar tussen staan als bedrijf! Hierdoor bereik je potentiele klanten eerder.

24/7 beschikbaar

Jouw website is altijd beschikbaar voor klanten. Alle informatie zoals tarieven of diensten kunnen klanten altijd raadplegen zonder een belletje te plegen.

Onmisbaar

Een website is anno 2022 onmisbaar voor bedrijven. Klanten zoeken contineu op het internet. Be part of it!